en hun cs
Értéket képviselünk

Rólunk


Cégünk, a Vesta International Kft, 2007-ben kezdte meg a működését Budapest egyik családi házas, zöldövezeti részén. A cég magyar tulajdonban áll és családi vállalkozásként indult.

Fő profilunk a természetes – vegyszermentes és bio összetevőkből készült – minőségi termékek importálása, és ezek kereskedelmi vonalon történő terjesztése. Mindemellett magyar gyártású élelmiszerek kis-és nagykereskedelmével is foglalkozunk.

Cégfilozófiánk az alábbi irányelveken alapul:

  • Csak nagyon jó minőségű termékekkel foglalkozunk, melyek megbízható gyártóktól származnak, és szigorú minőség-ellenőrzésen mennek keresztül, mielőtt a vásárlóinkhoz eljutnak.
  • A raktárkészleteinket rendszeresen újra töltjük, így folyamatosan friss árut tudunk biztosítani Partnereink számára.
  • Gyorsan kezeljük mind az új érdeklődők, mind a meglévő Partnereink kérdéseit, kéréseit. A beérkezett rendeléseket pedig, amennyiben 15:00 előtt érkeznek be hozzánk, általában még aznap kiküldjük, hogy a csomagja másnapra eljusson Önhöz.
  • Partnereink igénye szerint bővítjük a termék palettánkat.Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink és Partnereink együttes erőfeszítéseinek köszönhetően márkánk az indulás óta – az esetenként nehezebb gazdasági körülmények ellenére is – folyamatosan növekszik.

Ha szeretné Ön is, hogy egy megbízható beszállító segítse a munkájában, lépjen velünk kapcsolatba!