en hun cs
Értéket képviselünk


A Lafe’s márkanév küldetése, hogy megmutassuk Önnek az egészséges alternatívákat, szemben a hagyományos, szintetikus kémiai anyagokat tartalmazó termékekkel. Termékeink megkönnyítik a döntést „az egészséges választások” tengerében - így magabiztosan választhatja azt, ami tényleg jó Önnek.

Miért vásároljon Lafe’s márkájú termékeket?

Mert bennük teljesen megbízhat, és beváltan működnek. Termékeink természetes és bio összetevőkből készülnek, melyek NEM tartalmaznak parabéneket és propilén glikolt!

Számos terméket ajánlunk a természetes dezodoroktól egészen a baba ápolási termékekig.

A dezodorjaink:

  • Az elérhető leghatékonyabb természetes dezodorok.

  • Tiszta ásványi sókkal készültek, melyek elpusztítják a testszagot okozó baktériumokat.

  • Nem gátolják az izzadást, így nem tömítik el a pórusokat (nem akadályozzák meg a pórusok légzését).

  • A termékek számos fajtája elérhető: stiftek és golyós dezodorok 6 féle természetes illatban, illetve pumpás dezodorok 3 féle illatban.

  • Hitelesített bio kender olajból, ásványi sókból és aloe verából készültek, ami egyedülálló a piacon.

A címkéink minden információt tartalmaznak, minden összetevőt tisztán feltüntetünk rajtuk (nincsenek homályosan megfogalmazott nem-tiszta összetevők) és a termékeken nincsen mesterséges színanyaggal átitatott mintás címke, mely az Ön egészségére káros hatást fejthetne ki.

  • A termékeinkben természetes tartósítószereket használunk, nem parabéneket illetve propilén glikolt.

  • Semmilyen parabén illetve alumínium klórhidrát nem található a termékeinkben.

  • A termékek nem lettek állatokon tesztelve.Sem a termékeket, sem az alapanyagainkat nem teszteljük állatokon.

  • Az 1% Projekten keresztül minden egyes eladott termékből származó bevétel 1%-ával a mellrák megelőzést támogatjuk.

  • Termékeink díjnyertes készítmények, melyeket biztonsággal és szívből ajánljuk terhes nők, szoptatós kismamák részére is, valamint az egész család számára! Napi használatuk javasolt férfiak, nők, fiatalok s idősek számára egyaránt.

      

A legtöbb dezodorunk ásványi sókkal készült, melyek olyanok, mint a föld felső rétegein található ásványi sók. Az ásványi sók megszüntetik a testszagot okozó baktériumokat. A Lafe dezodorok nem izzadás gátlók - mi hiszünk abban, hogy az izzadás a test egészséges és természetes folyamata. Dezodorjaink formulái megszüntetik a testszag okát, a baktériumot, természetes módon. Minden termék tartalmaz egy természetes antibakteriális hatóanyagot, illetve hiteles bio összetevőkből áll, mint pl. kender olajból, aloe verából és illóolajokból.

Dezodoraink egészséges alternatívát nyújtanak az izzadás gátlókkal szemben. Az izzadás gátlók betömítik a bőr pórusait, ami egészségtelen, hiszen az izzadás egy egészséges folyamat melyen át a mérgek képesek eltávozni a szervezetből. Hisszük (úgy mint sokan mások is), hogy az izzadás gátlók hozzájárulhatnak a mellrák és más betegségek kialakulásához, melyek mindennaposak a mai nyugati világban. A Lafe dezodorok nem tartalmaznak parabéneket, polipropilén glikolt, mesterséges szintetikus tartósítószereket, mesterséges illatanyagokat vagy petróleum-alapú kémiai anyagokat.