en hun cs
Értéket képviselünk


Minőség

A minőség-ellenőrzés a Puricom számára egy sok lépcsős folyamat: attól a pillanattól kezdve, hogy az alkatrészek bekerülnek a gyárba (beleértve a csomagolóanyagokat is) , a nyersanyagok és a összetevők szigorú ellenőrzésen mennek keresztül a gyártósorra kerülés előtt. Minden egyes készülék az összeszerelés után nyomáspróbán megy át, így garantálva, hogy a berendezések levegő,- és vízfolyásmentesek.  A korszerű tesztelési módszerek nagyon hasznosnak bizonyultak, és nagyban hozzájárulnak a Puricom minőség felépítéséhez.

Fejlesztések

1998-ban a Puricom megnyitotta az első nyomásfokozós pumpa gyárát. Szabadalmaztatta a hűtő gyűrűt, és a pumpa motorja elsőként kapott USA UL778 tanúsítványt. 2001-ben szembe nézve a kihívással megalkották a kompakt (tömörített) háztartási RO készüléket, valamint utat törve a legújabb technológiának ”világra hozták” a tartálynélküli átfolyós RO víztisztítót.  A magas minőségnek és a mindig megújuló dizájnnak köszönhetően, a Puricom továbbra is piacvezető a víztisztító készülékek gyártásában.

A kezdetektől két dolog vezérli a céget, ami nem tűr kompromisszumot: a minőség és a folyamatos fejlesztés.  Az aktuális trendek kielégítésének, és az előrelátásnak köszönhetően a Puricom mindig készen áll arra, hogy megfeleljen a rohamosan változó ipar igényeinek.

Puricom kultúra

A Puricom üzleti elképzelése, hogy minden partnerével megtalálja az együttműködés előnyeit, amely kölcsönös bizalmon alapszik. A Puricom igyekszik ápolni a kapcsolatot minden partnerével, mely lehetőséget ad a közös növekedésre, és üzleti fellendülésre. A Vásárlók visszajelzéseit fontosnak tartja, hisz ezek alapján tud hatékonyan igazodni a fogyasztói igényekhez.