en hun cs
Értéket képviselünk


Ahogy a természetes és a bio termékek egyre népszerűbbé válnak, ezzel párhuzamosan a természetes és nem-természetes termékekre vonatkozó szabályok is egyre zavarosabbá válnak. Lafe viszont fenntartja a legmagasabb minőségi standardokat, melyet a szakma megkövetel a bio termékekre vonatkozóan.

A mai világban, ahol nagyon sok szintetikus termék kapható a piacon, egy vásárló számára zűrzavaros és frusztráló lehet kiválasztani azokat a termékeket, amelyek ténylegesen természetes és egészséges alapanyagokból készülnek. Lafe Larson, a Lafe's Natural Bodycare (a Lafe természetes testápolás) alapítója felismerte ezt a problémát és létrehozott egy olyan termékcsaládot, melynek tagjai természetesek és valóban egészségesek.

Lafe meglátta, hogy az emberek mindennapjaik során törekszenek arra, hogy kontrollálják az életüket, a testüket és az egészségüket. Küldetésének érezte, hogy felvilágosítást adjon, az egészséges alternatívákról miközben megismerteti a vásárlókkal a szintetikus, kémiai vegyületekből álló termékek hatásait. Tudván, hogy az Anyatermészet mindent biztosít a számunkra, amire szükségünk van, Lafe csakis természetes és bio összetevőket használ, melyek közvetlenül a természetből származnak.

A gyártó szavaival élve: ,, Azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb standardoknak feleljünk meg azáltal, hogy hiteles bio termékeket kínálunk, melyek közül több is viseli az USDA (USA Mezőgazdasági Minisztérium) zöld pecsétjét. Továbbá, aláírtuk a Biztonságos Kozmetikum Megállapodást, mellyel beleegyeztünk, hogy nem használunk köztudottan rákkeltő és káros összetevőket.”


Ennek eredményeképpen Lafe tiszta formulái – olyan testápolási termékek, melyek nem tartalmaznak parabéneket (kőolaj származékokat), propilén glikolt, PEG-eket, mesterséges kémiai illatanyagokat illetve szintetikus alumínium összetevőket - tükrözik a cég elkötelezettségét, hogy a vásárlóknak valóban egészséges termékeket biztosítsanak.

A Lafe termékek több vezető kereskedelmi hálózatban és bioboltban megtalálhatóak, és egyszerűvé teszik a döntést bárki számára, akik ténylegesen a legjobb megoldást szeretnék választani.

Lafe a munkásságán keresztül céltudatosan akar segíteni a világ közösségeinek. Ezért a cég bevételének 1%-át minden évben a mellrák megelőzésnek támogatására adja. Az 1%-os Projekttel Lafe a mellrák megelőzését és a környezet tudatosságot támogatja.

Ezt a támogatást az alábbi szervezetek kapják:

ACORN - (Association of Community Organizations for Reform Now)
Breast Cancer Fund
The Environmental Defense Fund
National Alliance of Breast Cancer Organizations - (NABCO)
Sierra Club
Susan G. Komen Breast Cancer Foundation
The Cancer Project - (Physicians Committee for Responsible Medicine)
United Cancer Research Society

Köszönjük, hogy a termékek megvásárlásával Ön is segít lehetővé tenni az 1% Projektet!

Lafe Larson
Elnök, Lafe's Natural Bodycare