en hun cs
Értéket képviselünk


Dr. Emanuel Bronner küldetése több mint 70 éve kezdődött, amikor elhatározta, bemutatja az embereknek, hogy a szappanokkal tényleg meg lehet változtatni a világot. Még abban az időben is, amikor a kémiai anyagokra méltósággal néztek, az ő szappanjai természetes anyagokból készültek, hogy folyamatosan védje a környezetet. Dr. Bronner az első naptól kezdve kedvező fizetést adott az alkalmazottainak, hogy boldog és teljes életet élhessenek a családjaikkal. Számunkra a Fair Trade (becsületes kereskedelem) és a tiszta, természetes szappanok nem csupán jól hangzó szlogenek, sokkal inkább válaszként szolgálnak és megoldásokat nyújtanak a Föld számos problémájára.

A márka értékei:

• 150 év tapasztalat és hagyomány áll a márka mögött

• A termékek növényi összetevőket tartalmaznak és teljesen lebomlanak a környezetben

• A termékek tanúsítvánnyal rendelkező Fair Trade és bio olajokból készülnek

• Felhasználhatóságuk sokrétű

• Nem tartalmaznak mesterséges habzó anyagokat, sűrítőanyagokat illetve tartósítószereket

• A termékek csomagolása 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

A Dr. Bronner termékek nem tartalmaznak mesterséges habzóanyagokat, sűrítőanyagokat illetve tartósítószereket, így kiváló minőséget biztosítanak. A termékek ideálisak allergiával küszködőknek és érzékeny bőrűek számára is. A szappanok hatékonyan tisztítanak anélkül, hogy agresszíven hatnának a bőrre, és bársonyos állagú szappanhabot termelnek, ami felfrissíti a bőrt és lágy, finom tapintást biztosít.

Érezni fogod a különbséget a Dr. Bronner termékek és a szintetikus szappanok között. A Dr. Bronner termékek a tisztaság elfelejtett érzését biztosítják a bőrödnek, az ideális alapot ahhoz, hogy a bőröd újra létrehozza a természetes olajrétegét. Ha egy szappannal kezet mosol, de nem érzel semmilyen különbséget a kézmosás után, akkor hogyan lehet annak a szappannak tisztító hatása?