en hun cs
Értéket képviselünk


Steviával édesített minőségi belga csokoládék

A Cavalier egy belga családi vállalkozás, ahol 1996 óta kizárólag olyan csokoládé termékeket fejlesztünk ki, gyártunk és értékesítünk, melyek nem tartalmaznak cukrot.

Célunk olyan csokoládék létrehozása, amit az is fogyaszthat, aki nem szeretne cukrot bevinni a szervezetébe, mert egy egészséges életmódot követ, illetve az is, akinek muszáj cukormentesen étkeznie egy adott egészségügyi helyzetnek köszönhetően.  

Csokoládé különlegességeink kiváló minőségének, a kiemelkedő ügyfél kiszolgálásunknak és cégünk rugalmasságának köszönhetően a Cavalier piacvezetővé vált Belgiumban a cukormentes csokoládé márkák között. Teljes bizonyossággal látjuk, hogy ez a pozíciónk csak erősödni fog, ahogyan folyamatosan szélesítjük a palettánkat, és egyre több üzletbe juttatjuk el a termékeink partnereinken keresztül világszerte.

 Vállalkozásunk 1996-ban indult, és ma már több mint 45 országba exportáljuk a termékeinket.

Cégünk számára a minőség a legelső, és a kezdetektől fogva irányelvünk, hogy csakis a legkorszerűbb berendezéseket és eszközöket használjuk. Az Eeklo városában található részlegünket teljesen felújítottuk. Miközben ezt tettük, nagy figyelmet fordítottunk a higiéniára, a környezetre és a hőmérséklet kontrollálására (mely kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a belga pralinék és csokoládék íze tökéletes legyen).

 Minőség biztosítási csapatunk a nyersanyagoktól a végtermékig a teljes csokoládé gyártás folyamatát kontrollálja a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point, magyarul: veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok) standardoknak megfelelően.